Om oss

I samarbete med Sverige Medelhavet så hjälper Solfynd svenskar att komma ner till varmare breddgrader kring Medelhavet oftare eller permanent. 

Sol, värme & avkoppling

Som en nytänkande aktör i mängden av företag som idag jobbar med förmedling av utlandsboenden kring Medelhavet så har vi bara ett motto: "att ALLA oavsett ekonomi skall kunna unna sig sol, värme och avkoppling vid Medelhavet".

Drömboende vid Medelhavet

Drömmen om en att bo lyxigt vid Medelhavet behöver inte vara så lång bort som många tror. Genom Solfynd och Sverige Medelhavet kan du nu skaffa dig ditt drömboende vid Medelhavet om inte permanent åtminstone några veckor om året och ja det finns lösningar för alla oavsett ekonomi.

En bra investering

En bostad vid Medelhavet är en investering i livskvalitet, dessutom så finns det flera ekonomiska fördelar med att äga en bostad i solen. Genom att köpa när investeringsläget är bäst så kan man göra sig en slant på värdeökning samt genom att hyra ut när man själv inte utnyttjar bostaden.

Björn Karlsson
Internationell Fastighetskonsult

Välkommen till Solfynd & Sverige Medelhavet

Hej och välkommen, mitt namn är Björn Karlsson, jag älskar sol och värme, speciellt vid Medelhavet. 

Jag och mitt team på Sverige Medelhavet är här för att hjälpa dig hitta ditt drömboende vid Medelhavet. 

Bästa hälsningar/ Björn Karlsson

Köp eller hyr...

Drömmen om en att bo lyxigt vid Medelhavet behöver inte vara så lång bort som många tror. Genom Solfynd och Sverige Medelhavet kan du nu skaffa dig ditt drömboende vid Medelhavet om inte permanent åtminstone några veckor om året och ja det finns lösningar för alla oavsett ekonomi.


 

KÖPA


Köp själv eller dela

Köp för dig själv eller gå samman med några vänner och köp tillsammans, fördela sedan veckor mellan er som ni kan bo själva eller hyra ut.

Köp och hyr ut

Smart är att köpa en inflyttningsklar lägenhet, betala den egna insatsen 25-35% och finansiera avbetalningarna av lånen med hyresintäkter


HYRA


Om du inte kan eller vill köpa så finns alltid alternativet att hyra.

Hyra under lågsäsong

Månadshyra: Hyr månadsvis under lågsäsong och få upp till 40% rabatt på hyran när det är 15-20°C plusgrader kring Medelhavet istället för samma minusgrader i Sverige.

Pensionärsrabatt: Upp till 70% rabatt på månadshyran under lågsäsong, detta innebär att ni kan hyra för i princip samma pris per månad som ni betalar hemma i Sverige.

Bo en månad eller flera över vintern, bjud in familj, vänner och bekanta på besök, hyr ut ert boende i Sverige för att finansiera livet vid Medelhavet.

Hyra under högsäsong

Hyr under semestertider och högsäsong mitt på sommaren, du betalar litet mer men ofta kan du förhandla fram ett litet lägre pris om du bor mer än två veckor.

Semesterbidrag

Ansök om semesterbidrag från olika stiftelser i Sverige som vill gynna de som har det lite svårt, vi kan hjälpa er hitta stiftelser som vill gynna pensionärer, sjuka, barnfamiljer, låginkomsttagare och utsatta i samhället för ge dem mer livskvalitet.

SELEKTIVT UTVALT FÖR DIG

Köp en egen lägenhet eller ett hus, bara för dig och din familj att utnyttja. Sverige Medelhavet förmedlar endast lägenheter och hus nogrannt utvalda för ge bäst potentiell värdeökning. 

I processen att välja ut hus- och lägenheter så är vi mycket selektiva med vilka projekt och byggbolag vi jobbar med. 

Följande 8 parametrar tittar vi alltid på när vi väljer ut de fastighetobjekt som vi förmedlar


✔ Location, Location, Location! Plats och läge är alltid avgörande!

✔ Värde för pengarna, d.v.s. vad ingår i bostaden och vilka faciliteter har man tillgång till i anslutning till bostaden oavsett man är ägare eller hyr bostaden av ägaren.

✔ Utsikt, havsutsikt-, utsikt över ett vackert landskap-, över ett poolområde-, golfbanan-, stadskärnan-, vackra byggnader-, över en populär park eller en fantastisk 360 graders vy längst upp i penthouse lägenheten.

✔ Detaljplan för området och potentiell framtida värdeökning.

✔ Att byggherren är seriös, kapitalstark samt har alla papper och lagfarter.

✔ Byggkvalitet och materialval in- & utvändigt.

✔ Rimliga Service Kostnader.

✔ Rentabilitet d.v.s. uthyrningspotential, hur lätt bostaden är att hyra ut.Läs mer om oss på Sverige Medelhavets hemsida:

www.sverigemedelhavet.se

Back to top